Godina

TYP

červené víno

ODRŮDY HROZNŮ

Garnacha

VINIFIKACE

Hrozny odrůdy Garnacha z malých pozemků s nízkými výnosy jsou ručně sbírány a fermentovány odděleně v malých kádích, poté přemístěny do francouzských dubových sudů k dokončení procesu jablečno-mléčné fermentace. Po 15 měsících je každý sud ochutnán a proveden pečlivý výběr s cílem získat toto elegantní víno.

POZNÁMKY K DEGUSTACI

Toto víno rubínové / fialové barvy nabízí jemnost a eleganci vedle středně intenzivního aroma koření, lékořice, švestek a subtilního dubu. Bohaté se sametovými taniny, výjimečnou čistotou, vyvážeností a délkou.

550,00 Kč

PÁROVÁNÍ JÍDLA

Kuřecí nebo těstovinové saláty, středně naložené sýry, uzeniny, rýže se zeleninou, kuře nebo zvěřina, grilovaná bílá masa.

ZACHOVÁNÍ

Toto víno se doporučuje skladovat na místech bez cizích pachů s teplotou do 18 oC a řízenou vlhkostí.

SERVISNÍ TEPLOTA

Pro plné vychutnání tohoto vína musí být teplota mezi 15 oC a 18 oC.